MANIFESTUL MĂRCII

Muntele Athos este un dar unic al naturii.

Declarată ca sit al Patrimoniului Mondial UNESCO și parte a rețelei NATURA 2000, această peninsulă grecească este un paradis sălbatic excepțional, de o frumusețe naturală și pură, conservată și cultivată de călugării de la mănăstiri vechi de secole, de aproape 1.200 de ani. Doar pe Muntele Athos se poate găsi o astfel de relație nealterată a oamenilor cu natura.

Plantele cresc în sălbăticie, dar sunt observate, îngrijite și recoltate de mâini sârguincioase. Rezultatul este că florile, frunzele, ierburile și apa naturală din izvoarele Muntelui Athos oferă cele mai remarcabile ingrediente naturale. Ne numim brandul nostru „Athonites” evidențiind respectul pentru ierburile și plantele de pe Muntele Athos și pentru proprietățile lor incredibile de îngrijire și vindecare. Inspirați de rețete găsite în manuscrise vechi de 1200 de ani și folosind aceste ierburi și plante în combinație perfectă cu active complementare, experții noștri au dezvoltat formule unice și eficiente cu unicul scop de a oferi cea mai bună, mai strălucitoare și optimă stare generală de bine pentru piele și corp.

Formulele noastre conțin între 84% și 100% ingrediente de origine naturală, toate evaluate și certificate de organizații europene în conformitate cu regulamentele generale și standardele internaționale. Toate culturile sunt certificate ca fiind organice. Apa infuzată în timpul creării formulei provine din izvoarele naturale de pe Muntele Athos.

Toate formulele Athonites sunt testate dermatologic pe toate tipurile de piele. Acestea sunt 100% fără GMO, toxine, materiale de umplutură, coloranți și parfumuri artificiale. Respectăm cu strictețe reglementările Uniunii Europene privind produsele cosmetice, acestea fiind printre cele mai sigure din lume. Toate procesele noastre, pornind de la ingredientul brut și până la ambalare și livrarea finală sunt realizate cu o abordare sustenabilă constantă. Astăzi, Athonites oferă tuturor forța naturală a plantelor și ierburilor de pe Muntele Athos pentru a îngriji și a vindeca pielea.