Beneficiile Balsamurilor de Buze Naturale: Cum să vă Păstrați Buzele Hidratate și Sănătoase

Beneficiile Balsamurilor de Buze Naturale: Cum să vă Păstrați Buzele Hidratate și Sănătoase

Balsamurile naturale de buze sunt o modalitate excelentă de a vă menține buzele hidratate și sănătoase. Iată câteva dintre beneficiile utilizării acestora:

Ingrediente hrănitoare: balsamurile naturale de buze sunt adesea create cu ingrediente hrănitoare, cum ar fi ceara de albine, untul de shea, uleiuri și extracte pe bază de plante și vitamina E. Aceste ingrediente acționează împreună pentru a hidrata și calma buzele, lăsându-le moi și netede.

Protecție împotriva factorilor externi: buzele sunt adesea expuse la condiții meteorologice dure, cum ar fi vântul, soarele și temperaturile reci. Balsamurile naturale pot ajuta la protejarea buzelor de aceste elemente și, de asemenea, să prevină uscarea, textura aspră a  acestora sau crăparea lor.

Blânde cu buzele: balsamurile naturale de buze nu conțin substanțe chimice puternice și nici parfumuri sintetice care pot irita buzele. Aceasta le face o alegere excelentă pentru persoanele cu buze sensibile sau pentru cei care preferă să folosească produse cu ingrediente „curate”.

Prietenoase cu natura: multe balsamuri naturale de buze sunt realizate folosind practici sustenabile din punct de vedere ecologic, ingrediente din surse etice, în ambalaje ecologice. Astfel, acestea sunt o alegere excelentă pentru oamenii care sunt conștienți de mediu și doresc să reducă impactul uman asupra planetei.

Versatilitate: balsamurile naturale de buze pot fi folosite pe tot parcursul zilei pentru a menține buzele hidratate și sănătoase. De asemenea, pot fi utilizate ca bază pentru rujuri și alte produse pentru buze, contribuind la menținerea hidratată a acestora și la un aspect frumos și sănătos.

 

Când doriți să alegeți un balsam de buze natural, căutați produse care nu conțin substanțe chimice dăunătoare, cum ar fi parabenii, ftalații și parfumurile sintetice, coloranții și conservanții. În schimb, optați pentru produse care sunt realizate cu ingrediente naturale și pe bază de plante, cum ar fi ceara de albine, uleiul de sâmburi de caise și uleiul de turmeric. Utilizându-le regulat, balsamurile naturale vă pot ajuta să vă mențineți buzele hidratate, cu un aspect sănătos.

Menținerea buzelor hidratate și sănătoase este importantă pentru a avea buze catifelate, netede și cu un aspect general sănătos. Iată câteva sfaturi care vă pot ajuta să vă mențineți buzele hidratate și sănătoase:

Beți multă apă: este important să beți suficientă apă pentru a vă menține pielea hidratată, inclusiv buzele. Încercați să beți cel puțin 8 pahare de apă pe zi pentru a vă menține corpul și pielea bine hidratate.

Exfoliere sistematică: exfolierea buzelor poate ajuta la eliminarea celulelor moarte ale pielii și, de asemenea, contribuie la apariția unui strat de piele nou și sănătos. Pentru aceasta puteți folosi un scrub delicat pentru buze sau, pur și simplu, o periuță de dinți moale pentru a vă masa ușor buzele într-o mișcare circulară.

Utilizați un balsam de buze natural: balsamurile naturale de buze, cum ar fi cele realizate cu ceară de albine, unt de shea și alte uleiuri și extracte pe bază de plante vă pot ajuta să vă hidratați și să vă protejați buzele. Căutați produse care nu conțin substanțe chimice dăunătoare și parfumuri sintetice și aplicați pe tot parcursul zilei, ori de câte ori aveți nevoie.

Evitați să vă lingeți buzele: umezirea buzelor le poate face pe acestea mai uscate și crăpate, deoarece saliva poate îndepărta uleiurile naturale care mențin buzele hidratate. În schimb, folosiți un balsam de buze natural pentru a avea mereu buzele hidratate.

Protejați-vă buzele de soare: la fel ca restul pielii, buzele pot fi deteriorate de razele UV ale soarelui.

Aveți o dietă sănătoasă: o dietă bogată în fructe și legume vă poate ajuta să vă hrăniți pielea, inclusiv buzele. Alimente precum avocado, nucile și legumele cu frunze verzi sunt extrem de benefice pentru piele.

 

Urmând aceste sfaturi, puteți contribui la menținerea buzelor hidratate, sănătoase, catifelate și netede.  

Avantajul competitiv al Athonites

Formulele noastre conțin între 84% și 100% ingrediente de origine naturală, toate evaluate și certificate de organizații europene conform Reglementărilor Generale și Standardelor Internaționale. Toate culturile sunt certificate ca fiind organice. Apa infuzată prezentă în unele produse provine din izvoarele naturale ale Muntelui Athos.

De asemenea, toate produsele Athonites sunt testate dermatologic și, în unele cazuri, acolo unde este necesar, acestea sunt testate și pe pielea sensibilă. Sunt 100% fără OMG (organisme modificate genetic), toxine, geluri de umplere, coloranți și parfumuri artificiale. Respectăm cu strictețe reglementările cosmetice ale Uniunii Europene, printre cele mai sigure din lume. Toate procesele noastre, de la ingredientul brut până la ambalarea finală și livrarea, sunt efectuate cu o abordare durabilă constantă. Astăzi, Athonites oferă tuturor puterea naturală a ierburilor și plantelor Muntelui Athos pentru îngrijirea și vindecarea pielii.

 

BALSAM PENTRU ÎNGRIJIREA BUZELOR ȘI A UNGHIILOR

Pur și cu o concentrație de 93% organică, bazat pe o rețetă veche de secole, acest balsam de îngrijire intensă pentru buze și unghii protejează, hidratează, hrănește și calmează aceste zone sensibilie. Extraordinar de bogat în plante de pe Muntele Athos, cum ar fi gălbenelele, siderita și frunzele de viță-de-vie, care contribuie la hidratarea, calmarea și protejarea zonelor delicate ale buzelor și ale unghiilor. Ceara de albine organică și propolisul mențin în mod natural elasticitatea pielii, creând o barieră protectoare împotriva agresiunilor exterioare.

Fără adaos de parfum. Adecvat pentru copii începând cu vârsta de 6 ani.

  • Vizează: buzele uscate și crăpate, pielea aspră și cuticulele din jurul unghiilor. Zona crăpată și iritată a buzelor din cauza herpesului, a cheilitei și a tratamentelor cu retinoizi administrați pe cale orală
  • Ingrediente cheie: ceară de albine organică, siderită, gălbenele, sunătoare, frunze de viță-de-vie
  • Beneficii: înmoaie, calmează și hrănește, reface bariera pielii
  • Tipul de piele: toate tipurile de piele, ideal pentru pielea deshidratată
  • Textură: toate tipurile de piele, ideal pentru pielea deshidratată
  • Parfum: miresme naturale de ceară, fără adaos de parfum
Descoperiți gama de Îngrijire a Pielii și gama Wellness sau dăruiți celor dragi un KIT CORPORAL ORGANIC CU ACȚIUNE REPARATORIE.