Ochi Umflați, Cearcăne și „Pungi” Problematice? Crema de Ochi Pentru un Aspect mai Luminos și Odihnit

Ochi Umflați, Cearcăne și „Pungi” Problematice? Crema de Ochi Pentru un Aspect mai Luminos și Odihnit

Nopți pierdute pentru distracție sau doar insomnie enervantă, vârsta sau chiar ereditatea, stresul, deshidratarea corpului, alimentația proastă, medicamentele... Oricare ar fi cauza din spatele cearcănelor enervante care s-au format sub ochi, există întotdeauna o soluție. Cu siguranță vă va ajuta să vă reveniți o dietă corectă, bogată în legume și fructe, multă apă, exerciții fizice în aer liber și 8 ore de somn, acesta începând înainte de miezul nopții. Însă, de obicei, cearcănele persistă în ciuda oricăror obiceiuri bune pe care le adoptăm și, la un moment dat, încep să fie însoțite de cunoscutele „pungi” care fac ca pielea de pe pleoapa inferioară să pară umflată, accentuând problema.

 

Un punct de plecare pentru a pune lucrurile în ordine și a începe să faceți față situației este să vă îngrijiți corespunzător zona sensibilă a ochilor zilnic, dimineața și seara.

„Corespunzător” înseamnă: utilizați produsele potrivite. În special, acestea sunt formulele în care substanțele care vizează dispariția cearcănelor predomină, întărind apărarea antioxidantă a zonei.

Crema de ochi Athonites din gama pentru produse destinată pielii este o soluție eficientă, sigură și garantată, având o compoziție puternică, cu extracte organice din ierburi de pe Muntele Athos și acid hialuronic cu 3 mase moleculare diferite.

 

Crema de Ochi Reconfortantă, Anti-Oboseală are o compozitie activă, cu 96,7% ingrediente naturale care hidratează, calmează și întinerește zona delicată din jurul ochilor, îmbunătățind aspectul cearcănelor și senzația de ochi umflați. În plus, netezește liniile fine ale ridurilor, îmbunătățește tonusul și fermitatea pielii. Secretul succesului Cremei de ochi reconfortantă, anti-oboseală este combinația excepțională de ingrediente din solul fertil al Muntelui Athos, și anume calendula și coada șoricelului, două plante care în combinație cu acidul hialuronic și alte ingrediente active reduc, în mod dovedit, aspectul cearcănelor și senzația de umflare din jurul ochilor, îmbunătățind în același timp tonusul și fermitatea pielii, indiferent de tipul acesteia.

 

Textura acestei creme este unică și extrem de ușoară, astfel că se întinde uniform pe piele și este rapid absorbită de aceasta, având un miros surprinzător, dar în același timp discret, răcoritor, floral. Care este avantajul său major? Procentul de  96,7% ingrediente de origine naturală, conservantul de origine pură și naturală, aroma sa naturală și alternativa organică de silicon din măsline. Iar toate acestea se vor vedea pe fața și ochii tăi care vor străluci.

 

Descoperă Linia Pielii

Descoperă Linia Wellness

Oferă un cadou unic celor dragi