Dezvoltarea Conceptului de Frumusețe Sănătoasă: de ce Produsele Cosmetice Naturale încep să fie mai Prezente în viața Noastră

Dezvoltarea Conceptului de Frumusețe Sănătoasă: de ce Produsele Cosmetice Naturale încep să fie mai Prezente în viața Noastră

Frumusețea sănătoasă și „curată” se află într-o tendință de creștere în industria cosmeticelor, punând accent pe utilizarea ingredientelor naturale și organice în produsele de îngrijire a pielii și în cele pentru machiaj. Există mai multe motive pentru care cosmeticele naturale devin din ce în ce mai populare:

Preocupări legate de sănătate: mulți oameni devin mai conștienți de potențialele riscuri pentru sănătatea lor, asociate cu anumite ingrediente sintetice care se găsesc în mod obișnuit în produsele cosmetice, cum ar fi parabenii, ftalați și formaldehida. Cosmeticele naturale oferă o alternativă mai sigură pentru cei care sunt îngrijorați de riscurile pe care le prezintă aceste substanțe chimice.

Preocupări referitoare la mediul înconjurător: cosmeticele naturale sunt adesea produse folosind practici sustenabile din punct de vedere ecologic, cum ar fi utilizarea resurselor regenerabile și reducerea la minimum a deșeurilor. Astfel, mulți consumatori devin mai conștienți de mediu și caută produse care să se alinieze cu valorile lor.

Transparență: brand-urile de frumusețe „curată” acordă adesea prioritate transparenței și onestității în etichetarea produselor lor, aceasta ajutându-i pe consumatori să înțeleagă ce aplică pe pielea lor. Multe produse cosmetice naturale nu conțin, de asemenea, parfumuri artificiale, o problemă care îi preocupă pe cei cu pielea sensibilă.

Eficiență: cosmeticele naturale pot fi la fel de eficiente ca omologii lor sintetici. Multe ingrediente naturale, cum ar fi extractele de plante și uleiurile, au beneficii dovedite pentru piele și pot oferi soluții eficiente de îngrijire a acesteia.

Disponibilitate crescută: cosmeticele naturale devin din ce în ce mai disponibile și mai accesibile pe măsură ce mai multe mărci intră pe piață și mai mulți comercianți cu amănuntul încep să comercializeze produse naturale de frumusețe. Această disponibilitate sporită face mai ușor pentru consumatori procesul de a găsi și a încerca produse cosmetice naturale.

În general,  dezvoltarea frumuseții „curate” și a cosmeticelor naturale pot fi atribuite unei conștientizări tot mai ridicate a preocupărilor legate de sănătate și mediu, precum și a dorinței consumatorilor de a beneficia de transparență și eficiență atunci când achiziționează și utilizează produse de îngrijire a pielii. Pe măsură ce cererea de produse cosmetice naturale crește, este posibil ca mai multe brand-uri să înceapă să ofere produse curate de înfrumusețare, iar această tendință va continua să câștige amploare.

 

Athonites, de la Natură, la Cunoaștere și Frumusețe

La Athonites, am descoperit cunoștințele enciclopedice ale călugărilor cu privire la proprietățile incredibile ale ingredientelor naturale cultivate pe acest pământ pur. Atât de pure, încât de-a lungul anilor aceste ingrediente au devenit și mai puternice în ceea ce privește capacitatea lor de a proteja și de a vindeca pielea. Prin urmare, am decis să studiem împreună cu chimiștii, botaniștii și farmaciștii noștri, selectând plantele și ierburile athonite care ar putea oferi o bună îngrijire și vindecare a pielii. Athonites s-a născut aici, inspirați fiind de rețete care își au originea în manuscrisele monahale, ascunse în biblioteci vechi de secole, cu unicul scop de a oferi cea mai bună, mai strălucitoare și optimă stare generală de bine pentru piele și corp. Aceasta este forța naturală a Muntelui Athos.

Ne numim brandul nostru „Athonites” evidențiind respectul pentru ierburile și plantele de pe Muntele Athos și pentru proprietățile lor incredibile de îngrijire și vindecare. Acestea sunt baza tuturor formulelor noastre pentru piele, față și corp pe care le combinăm cu active complementare selectate care îmbunătățesc și susțin acțiunile de vindecare și protecție. De asemenea, am creat propria noastră apă, folosită în toate produsele noastre: o infuzie apoasă unică din 5 ierburi sălbatice recoltate de pe Muntele Athos, certificate organic și alese cu grijă pentru proprietățile lor puternice antioxidante și antiinflamatorii, care sporesc acțiunea anti-poluare și anti-îmbătrânire a fiecărei formule. Apa naturală, folosită pentru infuzie, provine din izvoarele neatinse ale Muntelui Athos.

 

Descoperiți gama de Îngrijire a Pielii și gama Wellness, încercați produsele în cantități mai mici sau dăruiți celor dragi Kit Organic cu acțiune reparatoare și cel cu Produse Esențiale Zilnice.