Crema Potrivită Pentru Mâinile Tale... Depinde de Tine

Crema Potrivită Pentru Mâinile Tale... Depinde de Tine

Majoritatea oamenilor testează multe creme și face greșeli în ceea ce privește alegerea unei creme de mâini. Mulți încearcă mai multe produse, dar foarte puține persoane descoperă produsul cosmetic ideal care să le mențină mâinile netede și hidratate și care să se potrivească perfect cu pielea lor sensibilă. Dacă, în ciuda testării a numeroase produse, pielea mâinilor rămâne crăpată, uscată sau iritată, atunci este timpul să descoperi CREMA DE MÂINI RECONFORTANTĂ ȘI CALMANTĂ din gama Athonites, o combinație de extracte hidratante și naturale din plante diferite care acționează în sinergie.

Aceasta este o cremă de mâini cu o textură ușoară care se absoarbe rapid și devine una cu pielea ta, lăsând-o netedă și moale, cu un aspect natural. 98,6% dintre ingredientele sale sunt de origine naturală, iar compoziția sa îmbină agenți bogați de hidratare, calmare și antioxidanți.

Combinația de miere de castan, cu infuzia apoasă din 5 ierburi certificate ca fiind ecologice și recoltarea sălbatică a plantelor și florilor de pe Muntele Athos (calendula, rozmarin, frunze de viță-de-vie etc.), asigură hrănirea și elasticitatea pielii. În plus, crema de mâini din gama Athonites are un miros distinctiv de lavandă parfumată și note proaspete de mușcate.

Aceasta are o textură ușoară, se absoarbe rapid, oferind o senzație de catifelare mâinilor și un plus de miros de note botanice și florale. Toate componentele sunt naturale: parfumul, conservanții și alternativa de silicon. Mâinile tale... sigur vor iubi această cremă.

 

Descoperă Linia Pielii

Descoperă Linia Wellness

Oferă un cadou unic celor dragi.