Totul Despre Cremele Pentru Zona Ochilor: Cum să o Alegi pe cea Potrivită Pentru Preocupările Tale Pentru Ochi

Totul Despre Cremele Pentru Zona Ochilor: Cum să o Alegi pe cea Potrivită Pentru Preocupările Tale Pentru Ochi

Cremele pentru zona ochilor sunt produse special concepute pentru a răspunde preocupărilor specifice din jurul zonei delicate a ochilor. Indiferent dacă doriți să reduceți pungile de sub ochi, cearcănele, liniile fine sau ridurile, există o cremă pentru ochi care vă poate ajuta.

Iată câteva sfaturi despre cum să alegeți crema pentru zona ochilor potrivită pentru preocupările dumneavoastră:

 

Identificați problemele pe care le aveți în zona ochilor

Primul pas în alegerea cremei potrivite pentru zona ochilor este să identificați problemele pe care le aveți în această arie. Aveți cearcăne, pungi sub ochi, linii fine sau riduri? Identificând aceste semne, puteți restrânge opțiunile pentru a alege o cremă pentru zona ochilor care vizează în mod special aceste probleme.

 

Stabiliți tipul dumneavoastră de piele

La fel ca în cazul oricărui alt produs de îngrijire a pielii, este important să țineți cont de tipul dvs. de piele atunci când alegeți o cremă pentru zona ochilor. Dacă aveți pielea uscată, veți dori să alegeți o cremă pentru ochi care este hidratantă. În cazul în care aveți pielea grasă, veți dori să căutați o cremă pentru ochi care are o textură ușoară și non-grasă.

 

Căutați ingrediente active

Când cumpărați creme pentru zona ochilor, căutați ingrediente active care să răspundă problemelor dumneavoastră specifice. De exemplu, dacă aveți cearcăne, căutați ingrediente precum vitamina C, cofeina și niacinamida. Dacă aveți linii fine și riduri, căutați ingrediente precum retinol, peptide și acid hialuronic.

 

Alegeți o formulă care se absoarbe rapid

Pielea din jurul ochilor este delicată și subțire, așa că este bine să alegeți o cremă de ochi care se absoarbe rapid și nu lasă reziduuri și urme. Așadar, căutați formule ușoare care se absorb rapid în piele.

 

Cosmeticele naturale Athonites

Inspirați de Muntele Athos, un ecosistem exclusiv protejat și conservat, cu intervenție umană minimă, microclimat unic și biodiversitate bogată, creăm cosmeticele noastre naturale. Un cadou unic al naturii! Fiecare plantă și iarbă de pe Muntele Athos pe care le folosim pentru cosmeticele Athonites sunt culese manual și sunt fie cultivate sălbatic, fie în mod organic. Apoi, acestea sunt combinate cu substanțe active complementare sigure, oferind formule plăcute, eficiente și certificate într-un procent de 84-100%  ingrediente de origine naturală.

 

CREMA DE OCHI RECONFORTANTĂ, ANTI-OBOSEALĂ

O formulă puternică pe bază de extracte din plante organice combinată cu 3 mase moleculare diferite de acid hialuronic

Acest amestec puternic, realizat cu 96.7% ingrediente de origine naturală hidratează, calmează și regenerează zona delicată a conturului ochilor, îmbunătățind senzația și aspectul de umflare a ochilor și a cearcănelor. Hidratează și netezește liniile fine, crește tonusul și fermitatea pielii.

 • Vizează: cearcănele, ochii umflați, ridurile fine
 • Ingrediente cheie: gălbenele, coada-șoricelului, acid hialuronic
 • Beneficii: reduce aspectul cearcănelor și edemul de pe conturul ochilor, crește tonusul și fermitatea pielii
 • Tipul de piele: toate tipurile de piele
 • Textură: ușoară, se întinde uniform, se absoarbe ușor
 • Parfum: răcoritor, apos, floral

 

Formulă:

 • 96.7% Ingrediente De Origine Naturală
 • Infuzie Apoasă Din 5 Plante Sălbatice Recoltate Și Certificate Ecologic
 • Parfum Natural - Conservant Natural
 • Alternativă Naturală A Siliconului
 • Testat Dermatologic

 

Descoperiți gama de Îngrijire a Pielii și gama Wellness sau dăruiți celor dragi un set de PRODUSE ESENȚIALE ZILNICE