Materia primă a Athonites, ierburile și plantele sălbatice unice

Materia primă a Athonites, ierburile și plantele sălbatice unice

Cuprins:

Pielea noastră este un organ foarte sensibil. Așadar, înainte de a achiziționa un produs cosmetic, ar trebui să fim informați în totalitate în ceea ce privește ingredientele și materiile prime ale acestuia.

Trebuie să precizăm, de asemenea, că prin termenul „cosmetice naturale” înțelegem produse ale căror ingrediente sunt de origine naturală în cea mai mare parte. Atenție! Faptul că un produs cosmetic este clasificat ca fiind natural nu înseamnă că acesta nu poate conține substanțe chimice sintetice, de exemplu silicon. Din acest motiv trebuie să citim mereu eticheta cu ingrediente.

Desigur, termenul de „cosmetice naturale” nu trebuie confundat cu „produse cosmetice pe bază de plante”. Cosmeticele pe bază de plante sunt, de asemenea, naturale, dar natural nu înseamnă neapărat că sunt pe bază de plante! Cosmeticele pe bază de plante sunt acelea care conțin ingrediente de origine vegetală (care provin din plante și ierburi). Această categorie nu include produsele cosmetice care conțin ingrediente de origine animală.

Organice se numesc acele produse cosmetice naturale ale căror ingrediente au fost cultivate, produse și certificate conform reglementărilor internaționale privind metodele de producție și certificărilor produselor din agricultura ecologică. În plus, acestea nu conțin niciun ingredient activ chimic sau excipient incriminat.

Athonites, ierburi unice ale Muntelui Athos

De la înființare, Athonites a respectat și asigurat conservarea celor 1.453 de specii diferite de plante și a cel puțin 34 de specii endemice care trăiesc pe acest munte emblematic. Realizăm recoltarea și colectarea responsabilă manuală în proporție de 100%, folosim apă din izvoare naturale, avem culturi certificate ecologice și toate extractele noastre sunt naturale și organice.

Ierburi care au un rol important în produsele noastre:

Rozmarin, frunze de viță-de-vie, calendula, siderita, coada șoricelului, mușețel, chiparos, eucalipt, mușcata, castan, lavanda, louisa, nalba, frunze de măslin, menta, ruscus, salvie, sunătoare și cimbru.

Alte ingrediente puternice din Athos care se regăsesc în formulele noastre pentru proprietățile lor unice: ulei de măsline verzi extravirgin, ulei de măsline sălbatice organic, precum și miere organică de castan.

Angajamentele noastre nu sunt negociabile. Încercăm mereu să folosim ingrediente de origine naturală și alternative naturale, fără ingrediente de origine animală, cu excepția produselor apicole. Adăugăm doar parfumuri și conservanți naturali și suntem și vom fi întotdeauna împotriva testării produselor pe animale.

Folosim rețete vechi

Prin intermediul Athonites am descoperit cunoștințele enciclopedice ale călugărilor despre proprietățile extraordinare ale plantelor care cresc și sunt cultivate în acest pământ protejat. Atât de pure, încât de-a lungul anilor aceste ingrediente au devenit din ce în ce mai puternice în ceea ce privește capacitatea lor de a proteja și îngriji pielea. Așa că ne-am hotărât să studiem împreună cu specialiștii și farmaciștii noștri, în acest sens alegând plantele și ierburile Athonite care au cea mai mare putere de vindecare și care pot oferi o stare generală bună. În ceea ce privește proprietățile incredibile ale ierburilor și plantelor de pe Muntele Athos pentru îngrijire și vindecare, am numit marca noastră „Athonites”, cu referire la această fâșie de pământ protejată de pe Muntele Athos.

Produsele inspirate de rețete din manuscrise ale călugărilor, ascunse în biblioteci vechi de secole, au unicul scop de a oferi sănătate, o strălucire reală a pielii și bunăstare deplină pentru față și corp. Aceasta este puterea naturală a Muntelui Athos, și aceasta este baza tuturor formulelor noastre pentru piele, față și corp, pe care le combinăm cu ingrediente active complementare selectate care intensifică și susțin acțiunile și beneficiile de vindecare și protecție. Apa folosită în toate compozițiile noastre provine din izvoarele naturale din Athos. Astfel, am creat o infuzie apoasă unică din 5 ierburi sălbatice certificate recoltate și cultivate organic din Muntele Athos, atent selectate pentru proprietățile lor puternice antioxidante, antiinflamatorii și nu numai, care sporesc acțiunea antioxidantă și anti-îmbătrânire a fiecărei formule și protejează pielea de stresul oxidativ.

Descoperă Linia Pielii

Descoperă Linia Wellness

Oferă un cadou unic celor dragi